-

Curryris med grillad kyckling
30 minuter -

Spagetti med trattkantareller
30 minuter -

Kycklinggratäng med pasta
-

Knäckäppelpaj med toscatopping
50 minuter -

Lammfärsbiffar med bacon
30 minuter -

Norsk sejfilé med mjukstekt lök
30 minuter -

Kanelfärsspett med äppelpytt
30 minuter -

Lammracks med rostade rotfrukter och kall getostcreme
70 minuter -

Falukorv med vitkål och senapssås
30 minuter -

Trattkantarellsoppa med kokosmjölk
20 minuter -

Currystekt lax
30 minuter -

Yoghurt med vanilj och karamelliserade äpplen
20 minuter -

Fläskkarré med broccolibulgur
30 minuter -

Bruschetta med tomater i flera färger
15 minuter -

Fänkålsrisotto med kräftstjärtar
40 minuter -

Renklämma med svenska smaker