-
Brödsallad med vårprimörer och örtdressing
35 minuter -
Mandeltårta med maräng, lemon curd och röda bär
90 minuter -
Örtmarinerad ost med timjan
15 minuter -
Vit bönkräm med citron och vitlök
15 minuter -
Päronfocaccia med blåmögelost och timjan
120 minuter -
Lammfärsbullar med mynta, chili och vitlök
35 minuter -
Laxceviche med gurk- och koriandersalsa
30 minuter -
Kryddig krabbröra på grillad baguette
15 minuter -
Asiatisk biffsallad med mynta
25 minuter -
Räkor och fetaost i röd sås
-
Pasta med stekta grönsaker
-
Rabarbergranité med vitt vin
15 minuter -
Stekta rabarber med grädde
30 minuter -
Rabarberbullar med mandelmassa
60 minuter -
Kyld jordgubbs- och rabarbersoppa med pannacotta
50 minuter -
Krispig gurksallad med äpplen och dill
10 minuter