-
Gryta med rödvin och kantareller
50 minuter -
Curryris med grillad kyckling
30 minuter -
Spagetti med trattkantareller
30 minuter -
Kycklinggratäng med pasta
-
Knäckäppelpaj med toscatopping
50 minuter -
Lammfärsbiffar med bacon
30 minuter -
Norsk sejfilé med mjukstekt lök
30 minuter -
Kanelfärsspett med äppelpytt
30 minuter -
Lammracks med rostade rotfrukter och kall getostcreme
70 minuter -
Falukorv med vitkål och senapssås
30 minuter -
Trattkantarellsoppa med kokosmjölk
20 minuter -
Currystekt lax
30 minuter -
Yoghurt med vanilj och karamelliserade äpplen
20 minuter -
Fläskkarré med broccolibulgur
30 minuter -
Bruschetta med tomater i flera färger
15 minuter -
Fänkålsrisotto med kräftstjärtar
40 minuter