-
Smörfräst svamp i gelé
-
Pyttipanna med stekt ägg och småplock
30 minuter -
Aubergin fylld med lax- och vitlöksröra
30 minuter -
Hälleflundra noir med tapenade på grön botten
30 minuter -
Pocherad hälleflundra med saffransgyllene apelsinsås
30 minuter -
Potatissallad med rökt kalkonbröst
30 minuter -
Lökbiffar med stekt tomat
30 minuter -
Tomatsoppa med gott hack
30 minuter -
Fruktsallad med rom och limekräm
-
Escabechi med irio och kryddig senap
-
Grillad tonfisk med cheesecake, muskotsyltad ananas och havskräfta
-
Seafood i guavajuice med halstrad pilgrimsmussla
-
Rårörd rödvinbärssylt till rulltårta och glass
-
Hallonsylt med mynta
-
Hjortronsylt med guldgul färg
-
Drottningsylt kokt i mikron
20 minuter