-
Shaomai med räkor
35 minuter -
Lotusfröboll med sesamfrö
45 minuter -
Rulle med gräslök
80 minuter -
Kotletter i ugn
-
Grillad karré med rödlöksröra
20 minuter -
Kräftsoppa på rostade kräftskal
90 minuter -
Kantarellfocaccia med Västerbottensost
60 minuter -
Citronkycklingcurry med indisk smak
90 minuter -
Kryddkokt lammlägg M’rouzia/Marocko
180 minuter -
Grillad fisk med tahini
50 minuter -
Grillad melon med mandelknäck och glass
30 minuter -
Moules thai-style med sesampotatis
40 minuter -
Kycklingpytt med hettans ägg
30 minuter -
Asiatisk soppgryta
30 minuter -
Sconesbakelser med grädde och rårörda hallon
40 minuter -
Fiskewok med limesås
20 minuter