Du behöver

  • 8 dl vatten
  • 2 st grönsaksbuljongtärningar
  • 1 pkt grönkål djupfryst
  • 1/2-1 dl matlagningsgrädde 15%
  • 0.5 dl vetemjöl
  • salt
  • svartpeppar

Tillbehör:

3 st hårdkokta ägg halverade
bacon tärnat och knaperstekt

Tortillasnittar

4 st tortillabröd
100 g riven ost gärna cheddar
4 skiva skinka strimlade
1 pkt Old el paso green chili hackad, beräkna 2 msk per tortilla

Gör så här

1
Koka upp vatten och tärningar. Lägg i grönkålen. Låt koka upp.

2
Blanda grädden med mjölet och vispa ner i soppan. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

3
Servera med tillbehören.

4
Placera ut tortillabröden. Fördela ingredienserna på två av dem. Täck med övriga två.

5
Stek bröden på båda sidorna i torr panna. Dela dem i snittar.