Du behöver

  • 2 st kokta kalla potatisar tärnade
  • 100 g kött (rostbiff eller liknande)
  • 1 st gul lök finhackad
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm svartpeppar

Tillbehör:

1 st ägg vändstekt och vikt som en omelett
1 st morot liten rå
rödbetor
smörgåsgurka
persilja klippt
tomatketchup
HP-sås

Dessert:

grapefrukt halv med
strösocker och mynta

Gör så här

1
Rosta potatis, kött och lök i torr panna. Salta och peppra.

2
Lägg upp pytten med ägg och alla tillbehören utom grapefrukten som serveras som efterrätt.


Kommentar:
Stekt grapefrukt:
En halv grapefrukt förses med 1 msk strösocker och ett par blad finhackad mynta. 1 klick smör i en stekpanna. Vänd ner grapefrukten med köttet mot smöret. Ta upp efter ett par ögonblick och servera med det som är kvar i stekpannan.