Du behöver

  • 2 ½ dl mjöl
  • 3 dl vatten
  • 75 g Becel fl ytande
  • 4 stora ägg
  • 1 förpackning Carte d’Or Choco Chip Muf? n
  • 1 dl chokladsås
  • 2 dl jordgubbssylt
  • Eventuellt bär till servering

Gör så här

1
Koka upp vattnet och tillsätt Becel flytande. När margarinet har smält, häll i mjölet under kraftig omrörning. Ta kastrullen från värmen och rör till en slät deg.

2

3
Tillsätt äggen och rör ihop till en smidig deg.

4

5
Lägg bakplåtspapper på en plåt och forma 10 bollar av degen (de behöver inte vara särskilt jämna). Tänk på att inte lägga dem för nära varandra, eftersom de sväller en del i ugnen.

6

7
Grädda i förvärmd ugn (200°) i cirka 15 minuter.

8

9
Låt petit-chouerna svalna något. Skär upp dem på ena sidan och fyll med en sked Carte d’Or Choco Chip Muffin och en sked sylt. Garnera med chokladsås.

10

11
Servera eventuellt bär till.