Skicka in ditt allra bästa recept!
Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.
Mejla favoriten@icakuriren.se
Skriv ”Läsarfavoriten”,
Icakuriren, 205 07 Malmö.
Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.
Vinn grytan från Bagaren & Kocken!
Publicerade recept får en kvalitets-gryta i rostfritt av märket Mareld, rymmer 3,7 liter, värd 229 kr.
Du behöver
- 1 förpackning färdiga marängbottnar
- 2 förpackningar vaniljvisp
- 1 ägg
- 1 dubbel daimchoklad Garnering
- Daimchoklad
- Bär
Gör så här
Lägg en marängbotten i en form med löstagbar kant.
Vispa samman vaniljvispen och ägget.
Krossa den andra marängbottnen och rör ner den i smeten.
Hacka daimchokladen fint och rör ner den i smeten, spara lite till garnering.
Häll blandningen i formen och frys in i minst 4 timmar.
Garnering: Garnera glasstårtan med daimchoklad och bär.