Du behöver

  • 2 st fiskbullar burkar i buljong
  • 2.5 tsk curry (ta din favorit sort)
  • 2 tsk smör eller rapsolja

Korianderraita:

2 dl matyoghurt
1.5 st vitlök klyftor
2 tsk korianderfrön
0.5 tsk salt
vitpeppar
1 kruka färsk koriander

Gör så här

1
Låt fiskbullarna rinna av ordentligt, klappa ytan torr med papper.

2
Fräs curryn i fettet på näst högsta värme någon minut, rör om. Lägg i fiskbullarna och låt dem ta färg runt om innan du sänker värmen och lägger på lock. Låt bullarna bli

3
genomvarma, det tar cirka fem minuter.

4

5
Korianderraita:

6
Rör yoghurten smidig. Pressa vitlöken och blanda i den.

7
Stöt korianderfröna till kross i mortel, rör ner dem med salt och några varv från peppar-kvarnen. Vänd i hackad ört.