Du behöver

  • 2 stora tunna skivor lövbiff av nötinnanlår
  • 2 tsk senap
  • 1 msk hackad gul lök
  • 1 msk bostongurka
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 200 g hel spenat
  • 1/2-1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 krm salt

Gör så här

1
Bred ut senapen på köttskivorna och fördela löken och bostongurkan ovanpå.

2
Vik ihop köttskivorna dubbla och fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och stek lövbiffarna 1-2 minuter per sida.

3
Fräs spenaten snabbt med smör i ganska het panna.

4
Skala och strimla löken och rör ner den.

5
Krydda och servera till lövbiffarna tillsammans med frysta ugnsstekta potatisklyftor.