Du behöver
- 2 grahamsfranska
- 4 magra ostskivor
- 1-2 msk mango chutney
- 2 ägg
- 2 skivor rökt skinka
- Att servera till:
- sparrissoppa, Kelda
- råkostsallad
Gör så här
1
Skär av ett lock på varje bröd. Ta bort lite av inkråmet och platta till resten, så att det bildas en fördjupning.
2
Lägg en ostskiva i botten av varje bröd. Klicka på mango chutney. Fyll på med ett rått ägg. Täck med en skinkskiva och toppa med en ostskiva.
3
Tillaga på medeleffekt (500 W) cirka 6 minuter. Sätt på grillelementet under de sista 3-4 minuterna, så att ytan får lite färg. Passa noga. (I vanlig ugn, 250 grader, cirka
4
10 minuter.)
5
Värm soppan enligt anvisningen på förpackningen.
6
Bjud de fyllda bröden till soppan med en rejäl tallrik råkostsallad. Avsluta med en tallrik fruktsallad med keso.
Glutenfritt:
Använd glutenfritt bröd i stället för grahamsfranska.