Du behöver

  • 2 grahamsfranska
  • 4 magra ostskivor
  • 1-2 msk mango chutney
  • 2 ägg
  • 2 skivor rökt skinka
  • Att servera till:
  • sparrissoppa, Kelda
  • råkostsallad

Gör så här

1
Skär av ett lock på varje bröd. Ta bort lite av inkråmet och platta till resten, så att det bildas en fördjupning.

2
Lägg en ostskiva i botten av varje bröd. Klicka på mango chutney. Fyll på med ett rått ägg. Täck med en skinkskiva och toppa med en ostskiva.

3
Tillaga på medeleffekt (500 W) cirka 6 minuter. Sätt på grillelementet under de sista 3-4 minuterna, så att ytan får lite färg. Passa noga. (I vanlig ugn, 250 grader, cirka

4
10 minuter.)

5
Värm soppan enligt anvisningen på förpackningen.

6
Bjud de fyllda bröden till soppan med en rejäl tallrik råkostsallad. Avsluta med en tallrik fruktsallad med keso.


Kommentar:
Glutenfritt:
Använd glutenfritt bröd i stället för grahamsfranska.