Du behöver

  • 1 förp (5 dl) tomatsoppa, Kelda
  • 2 rejäla skivor grovt bröd
  • 1-2 tsk lättmajonnäs
  • 1 klyfta isbergssallad
  • 2 böcklingar eller kippers
  • 1/2 liten rödlök
  • 1-2 msk kapris
  • Att servera till
  • äpple eller apelsin

Gör så här

1
Häll upp soppan direkt i portionsskålar och värm i mikron eller i en kastrull på spisen.

2
Välj glutenfritt bröd vid celiaki. Bred brödskivorna med majonnäsen.

3
Strimla isbergssalladen.

4
Rensa och ta bort skinnet på böcklingen. Försök att ta bort så mycket ben som möjligt.

5
Skala och skiva löken.

6
Lägg sallad, böckling, lök och kapris på brödet.

7
Bjud böcklingmackan till den heta soppan och ät en frukt efter.