Du behöver
- 1 förp (5 dl) tomatsoppa, Kelda
- 2 rejäla skivor grovt bröd
- 1-2 tsk lättmajonnäs
- 1 klyfta isbergssallad
- 2 böcklingar eller kippers
- 1/2 liten rödlök
- 1-2 msk kapris
- Att servera till
- äpple eller apelsin
Gör så här
1
Häll upp soppan direkt i portionsskålar och värm i mikron eller i en kastrull på spisen.
2
Välj glutenfritt bröd vid celiaki. Bred brödskivorna med majonnäsen.
3
Strimla isbergssalladen.
4
Rensa och ta bort skinnet på böcklingen. Försök att ta bort så mycket ben som möjligt.
5
Skala och skiva löken.
6
Lägg sallad, böckling, lök och kapris på brödet.
7
Bjud böcklingmackan till den heta soppan och ät en frukt efter.