Du behöver

  • 400 g köttfärs
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • smör
  • 2 1/2 dl Kelda sås till kött
  • 2 msk chilisås
  • 1/2 tsk sambal oelek

Gör så här

1
Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora, tunna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna någon minut på varje sida.

2
Värm såsen och smaksätt den med chilisås och sambal oelek. Servera biffen med såsen, kokt potatis eller ris och lättstekta grönsaker.


Kommentar:
Tips: Biffarna kan göras i förväg och sedan värmas i såsen.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Läs alltid innehållsdeklarationerna på färdiglagade produkter vid eventuell allergi.