Du behöver

  • 4 prt couscous
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl russin
  • 15 st färska myntablad
  • 600 g kalkonfilé
  • smör och olja att steka i
  • 0.5 tsk curry
  • 0.5 dl mango chutney
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • grönsallad

Gör så här

1
Koka couscous enligt förpackningens anvisningar. Smula couscousen med en gaffel och rör i oljan. Blanda ner russin och myntablad i couscousen.

2

3
Torka av kalkonköttet med hushållspapper och skär i stora strimlor. Stek köttet i smör och olja och curry.

4

5
Rör ihop chutney och yoghurt, blanda bara lätt. Servera med en grönsallad.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 576, Fett 14 g, Kolhydrater 73 g, Fibrer 6 g