Du behöver

  • 1 burk (400 g) kidneybönor
  • 1 burk (400 g) svarta bönor
  • 1 burk (400 g) stora vita bönor
  • 1 ask (100 g) färska spenatblad
  • 1 ask (100 g) rucolasallad
  • 1 msk olivolja
  • 2 stora grillade paprikor (ur burk)
  • 1/2 dl sötsur chilisås
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk vatten
  • 1 ask (250 g) auberginsallad

Gör så här

Häll bönorna i en sil och spola bort lagen med kallvatten. Skölj spenat och rucola. Hetta upp oljan i en stekpanna. Vänd kvickt ner spenaten i pannan. Vänd ner bönorna. Skär paprikan i bitar och blanda med bönorna. Vänd ner rucola. Rör samman chilisås, vinäger och vatten. Skeda såsen över bönorna och servera med auberginsallad.

Tillagningstid
30 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows