Du behöver
- 1 burk (400 g) kidneybönor
- 1 burk (400 g) svarta bönor
- 1 burk (400 g) stora vita bönor
- 1 ask (100 g) färska spenatblad
- 1 ask (100 g) rucolasallad
- 1 msk olivolja
- 2 stora grillade paprikor (ur burk)
- 1/2 dl sötsur chilisås
- 1 msk balsamvinäger
- 2 msk vatten
- 1 ask (250 g) auberginsallad
Gör så här
Häll bönorna i en sil och spola bort lagen med kallvatten. Skölj spenat och rucola. Hetta upp oljan i en stekpanna. Vänd kvickt ner spenaten i pannan. Vänd ner bönorna. Skär paprikan i bitar och blanda med bönorna. Vänd ner rucola. Rör samman chilisås, vinäger och vatten. Skeda såsen över bönorna och servera med auberginsallad.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows