Du behöver

  • 1/2 vitkålshuvud
  • 1 morot
  • 1 gul lök
  • 1 gul squash
  • 2 vitlöksklyftor
  • olja att steka i
  • 1–2 msk spiskummin
  • salt
  • 6 kokta potatisar
  • Citronkeso
  • 250 g keso
  • 1 citron, skalet av
  • 1 msk honung
  • grovt bröd

Gör så här

1
Strimla vitkålen och moroten. Hacka löken och squashen och skiva vitlöken fint. Stek grönsakerna i olja i några minuter, krydda med spiskummin och salt.

2
Tärna den kokta potatisen och blanda den i pytten mot slutet så att den blir genomvarm.

3
Blanda keson med citronskal och honung och servera keso och grovt bröd till grönsakspytten.

Tillagningstid
30 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows