Du behöver

  • 2 st kycklingfiléer
  • ingefära ca 1 msk riven färsk
  • 1.5 st pressade vitlöksklyftor
  • 1.5 msk olivolja (oliv)olja
  • 1 st wokgrönsaker (400 g)
  • salt 1 krm svartpeppar från kvarn
  • sötsur sås
  • tagliatelle ca 300 g färsk

Gör så här

1
Skär kycklingfiléerna i bitar. Fräs ingefära och vitlök lätt i oljan i en stor stek- eller wokpanna.

2
Tillsätt och stek kycklingbitarna så att de får lite färg och blir genomstekta. Rör varsamt i wokgrönsakerna, låt dem mjukna och bli varma.

3
Koka den färska pastan några minuter enligt anvisning på förpackningen.

4
Lägg upp den nykokta, avrunna pastan på fyra tallrikar. Fördela

5
kyckling-grönsaks-woken på pastan och häll på lite sötsur sås.