Du behöver
- 2 st kycklingfiléer
- ingefära ca 1 msk riven färsk
- 1.5 st pressade vitlöksklyftor
- 1.5 msk olivolja (oliv)olja
- 1 st wokgrönsaker (400 g)
- salt 1 krm svartpeppar från kvarn
- sötsur sås
- tagliatelle ca 300 g färsk
Gör så här
1
Skär kycklingfiléerna i bitar. Fräs ingefära och vitlök lätt i oljan i en stor stek- eller wokpanna.
2
Tillsätt och stek kycklingbitarna så att de får lite färg och blir genomstekta. Rör varsamt i wokgrönsakerna, låt dem mjukna och bli varma.
3
Koka den färska pastan några minuter enligt anvisning på förpackningen.
4
Lägg upp den nykokta, avrunna pastan på fyra tallrikar. Fördela
5
kyckling-grönsaks-woken på pastan och häll på lite sötsur sås.