Du behöver
- 1 gul lök
- 2 msk (flytande) smör och olja
- 250 g nötfärs
- 1 dl vatten
- 3 msk röd tandoori currypasta
- 1/2 krm salt
- 2 bananer, knappt mogna, i småbitar
- 1 dl russin
- 8 tacoskal
- 1/2 isbergssalladshuvud, strimlat
- 2 dl matyoghurt
- färska korianderblad
Gör så här
1
1 Hacka löken, fräs den i smör i stekpanna med hög kant. Lägg i färsen och bryn under omrörning. Tillsätt vatten och klicka i tandooripastan. Blanda väl och genomkoka. Smaka av med salt.
2
2 Tillsätt bananerna i färsen tillsammans med russinen.
3
3 Bottna tacoskalen med sallad, klicka i färs och toppa med yoghurt. Garnera med korianderblad. Servera med kokta majskolvar.