Du behöver

  • 1 gul lök
  • 2 msk (flytande) smör och olja
  • 250 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 3 msk röd tandoori currypasta
  • 1/2 krm salt
  • 2 bananer, knappt mogna, i småbitar
  • 1 dl russin
  • 8 tacoskal
  • 1/2 isbergssalladshuvud, strimlat
  • 2 dl matyoghurt
  • färska korianderblad

Gör så här

1
1 Hacka löken, fräs den i smör i stekpanna med hög kant. Lägg i färsen och bryn under omrörning. Tillsätt vatten och klicka i tandooripastan. Blanda väl och genomkoka. Smaka av med salt.

2
2 Tillsätt bananerna i färsen tillsammans med russinen.

3
3 Bottna tacoskalen med sallad, klicka i färs och toppa med yoghurt. Garnera med korianderblad. Servera med kokta majskolvar.