Du behöver

  • 8 skiva rågbröd grovt
  • margarin
  • krasse ca 2 askar
  • 8 skiva rostbiff (ca 300 g)
  • svartpeppar grovmalen

Potatissallad:

9 st kokta kalla potatisar
2.5 msk kapris
3 msk purjolök ytterst tunt skivad
ättiksgurka ca 1 dl finhackad
2 msk hackad persilja
2 dl lätt crème fraiche
1 dl lättmajonnäs
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

1
Skär potatisen till salladen i små tärningar. Varva dem med kapris, lök, ättiksgurka och persilja i en skål. Blanda försiktigt ihop crème fraîche, majonnäs, salt och peppar. Rör ner det i potatisblandningen.

2
Bred brödskivorna med lättmargarin och strö på rikligt med klippt krasse. Pudra över rostbiffsskivorna med grovmalen svartpeppar.