Du behöver
- fläskfilé ca 600 g
 - 1 tsk paprikapulver
 - 1 tsk salt
 - 1.5 krm svartpeppar nymald
 - smör eller margarin
 - getost (chèvre)
 
Garnering:
färsk timjan
Gör så här
1
                Dela fläskfilén i cirka 8 lika stora bitar. Banka ut köttskivorna mellan plastfilm, så att de blir knappt 1 centimeter tjocka. Krydda med paprikapulver, salt och nymald peppar. Skär getosten i knappt centimetertjocka skivor.
            
2
                Bryn köttet på båda sidorna i smöret i en stekpanna.
            
3
                Lägg upp köttet på ett ugnssäkert fat och placera en getostskiva på varje köttbit. Låt köttet steka klart i ugnen, 225 grader, 3-5 minuter, tills det är genomstekt och osten börjat smälta. Garnera med timjan och servera direkt med marinerade, ugnsbakade grönsakerna (se länk).
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







