Du behöver

  • 2 dl minifraiche
  • 1 msk honung
  • 1 msk pressad citron
  • 1 krm salt
  • 400 g nöt- eller blandfärs
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 hackad, röd chili med kärnor och allt
  • 1 liten grön zucchini (300 g), tärnad
  • 1 dito gul, tärnad
  • 1 burk kidneybönor, sköljda (250 g avrunnen vikt)
  • 1 1/2 dl vatten
  • 2 msk soja
  • salt och svartpeppar
  • 6-8 tortillabröd
  • sallad

Gör så här

1
Rör ihop minifraiche med honung, citron och salt och ställ kallt.

2
Bryn köttfärsen i en stor stekpanna med lite olivolja. Tillsätt lök, vitlök, chili, zucchini och bönor och fräs i ytterligare två minuter.

3
Häll på vatten och soja och låt det nästan koka torrt, salta och peppra. Om du vill ha det riktigt torrt kan du strö i lite maizenaredning.

4
Rulla in röran i tortillabröd som du först värmt lite i

5
ugnen. Servera med såsen

6
och en blandad sallad.