Du behöver
- 8 skivor färsk skinka eller picknickbog
 - japansk teriyakisås (liknar soja)
 - vitpeppar
 - salt
 - 2 färska gula lökar
 - 1 röd paprika
 - 1 msk olja
 - 3 msk crème fraîche
 
Gör så här
1
                Pensla köttskivorna med teriyakisås och krydda med peppar och salt. Låt dem ligga en stund.
            
2
                Strimla lök och paprika och fräs lätt i lite olja. Blanda ned crème fraîche.
            
3
                Fördela fyllningen på köttskivorna, rulla ihop och fäst eventuellt med tandpetare. Bryn rullarna runt om. Häll i lite vatten i stekpannan och lite mer teriyakisås. Lägg på lock och låt puttra endast ett par minuter.
            
4
                Servera med jasminris och sallad.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







