Du behöver
- 2 portioner pasta
- 1/2 kruka rucolasallad
- 1 1/2 dl mini-crème fraiche
- 1 msk fransk honungssenap
- salt
- pepparmix
- 1 msk olivolja
- 1 burk (170 g) kräftstjärtar i lag
Gör så här
1
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Välj glutenfri pasta vid celiaki.
2
Grovhacka under tiden salladen.
3
Blanda crème fraiche, senap, en aning salt och peppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl.
4
Låt pastan rinna av. Blanda ner salladen och droppa över oljan. Lägg på lock och ruska om kastrullen. Låt stå på den avstängda plattan 1-2 minuter.
5
Servera direkt med kräftstjärtarna, såsen och bröd. En fräsch råkostsallad med morötter och apelsin är gott som avslutning och ger bra med C-vitamin och fibrer.
Att servera till: bröd, rårivna morötter och apelsin