Du behöver

  • 2 portioner pasta
  • 1/2 kruka rucolasallad
  • 1 1/2 dl mini-crème fraiche
  • 1 msk fransk honungssenap
  • salt
  • pepparmix
  • 1 msk olivolja
  • 1 burk (170 g) kräftstjärtar i lag

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Välj glutenfri pasta vid celiaki.

2
Grovhacka under tiden salladen.

3
Blanda crème fraiche, senap, en aning salt och peppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl.

4
Låt pastan rinna av. Blanda ner salladen och droppa över oljan. Lägg på lock och ruska om kastrullen. Låt stå på den avstängda plattan 1-2 minuter.

5
Servera direkt med kräftstjärtarna, såsen och bröd. En fräsch råkostsallad med morötter och apelsin är gott som avslutning och ger bra med C-vitamin och fibrer.


Kommentar:
Att servera till: bröd, rårivna morötter och apelsin