Du behöver

  • 8 st potatis t ex Asterix
  • 4 st fläskkotletter
  • olivolja
  • 20 st svarta oliver
  • 1 msk kapris
  • 5 st soltorkade tomater strimlade
  • 1 st rucolasallad knippe

Dressing:

2 tsk dijonsenap
1 st vitlöksklyfta pressad
1 msk rödvinsvinäger
0.5 dl olivolja
salt och svartpeppar
1 dl crème fraîche till servering

Gör så här

1
Skala och koka potatisen. Dela den varma potatisen och lägg den på ett fat.

2
Pensla kotletterna med olivolja och grilla dem

3
5 minuter på varje sida i en grillpanna. Salta och peppra.

4
Fördela oliver, kapris, strimlade tomater och rucola över potatisen. Skaka ihop dressingen i en burk. Häll den över potatisen.

5
servera potatissalladen till kotletten med en klick lätt-crème fraiche.