Du behöver
- 1 msk (raps)olja
 - 1 påse färsk wokmix (Dole, ca 275 g)
 - 1 finstrimlad fänkål
 - 1 msk (raps)olja
 - 1 tsk curry (gärna Vindaloo, Santa Maria)
 - 1 burk (375 g) fiskbullar i buljong
 - 1/2 dl mangochutney
 - 1/2 dl vatten
 - 1 tsk salt
 - 100 g asiatiska nudlar
 
Gör så här
1
                Värm oljan i wokpannan. Lägg i grönsaksmixen och fänkålsstrimlorna. Vänd och woka i två minuter. Lägg grönsakerna på ett fat.
            
2
                Värm olja och curry i wokpannan. Vänd fiskbullarna varma i den kryddade oljan. Blanda tillbaka grönsakerna.
            
3
                Häll över mangochutney blandad med vatten och strö på salt. Blanda ingredienserna och värm ordentligt.
            
4
                Servera med asiatiska nudlar kokta i lättsaltat vatten.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Hemblandad wokmix kan göras på 200 g vitkål, eller blandat vitkål och rödkål, 1 tunnskivad morot och 2 dl finskivad purjo.