Du behöver
- 1 msk (raps)olja
- 1 påse färsk wokmix (Dole, ca 275 g)
- 1 finstrimlad fänkål
- 1 msk (raps)olja
- 1 tsk curry (gärna Vindaloo, Santa Maria)
- 1 burk (375 g) fiskbullar i buljong
- 1/2 dl mangochutney
- 1/2 dl vatten
- 1 tsk salt
- 100 g asiatiska nudlar
Gör så här
1
Värm oljan i wokpannan. Lägg i grönsaksmixen och fänkålsstrimlorna. Vänd och woka i två minuter. Lägg grönsakerna på ett fat.
2
Värm olja och curry i wokpannan. Vänd fiskbullarna varma i den kryddade oljan. Blanda tillbaka grönsakerna.
3
Häll över mangochutney blandad med vatten och strö på salt. Blanda ingredienserna och värm ordentligt.
4
Servera med asiatiska nudlar kokta i lättsaltat vatten.
Hemblandad wokmix kan göras på 200 g vitkål, eller blandat vitkål och rödkål, 1 tunnskivad morot och 2 dl finskivad purjo.