Du behöver

  • 1 msk (raps)olja
  • 1 påse färsk wokmix (Dole, ca 275 g)
  • 1 finstrimlad fänkål
  • 1 msk (raps)olja
  • 1 tsk curry (gärna Vindaloo, Santa Maria)
  • 1 burk (375 g) fiskbullar i buljong
  • 1/2 dl mangochutney
  • 1/2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 100 g asiatiska nudlar

Gör så här

1
Värm oljan i wokpannan. Lägg i grönsaksmixen och fänkålsstrimlorna. Vänd och woka i två minuter. Lägg grönsakerna på ett fat.

2
Värm olja och curry i wokpannan. Vänd fiskbullarna varma i den kryddade oljan. Blanda tillbaka grönsakerna.

3
Häll över mangochutney blandad med vatten och strö på salt. Blanda ingredienserna och värm ordentligt.

4
Servera med asiatiska nudlar kokta i lättsaltat vatten.


Kommentar:
Hemblandad wokmix kan göras på 200 g vitkål, eller blandat vitkål och rödkål, 1 tunnskivad morot och 2 dl finskivad purjo.