Du behöver

  • 150 g margarin
  • 1.25 dl strösocker
  • 3 st ägg
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl flagad mandel
  • 4.5 dl vetemjöl
  • 1 dl ananassaft
  • 1 dl grädde
  • hallonsylt kråkbärs- och

Gör så här

1
Rör margarin och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder, rör om.

2
Blanda alla torra ingredienser. Rör ner mjölblandningen växelvis med ananassaften och grädden i smeten.

3
Fördela smeten i 25 st pappers- eller aluminiumformar. Lägg 1 tsk kråkbärs- och hallonsylt på varje muffins. Grädda i 225 grader i cirka 15 minuter.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.