Du behöver
- 
                      6–8 bufféportioner
 - 250 gram kyld rektangulär smördeg
 - 2 deciliter riven västerbottensost
 - 1 deciliter hackad persilja
 - 1 deciliter rostade hasselnötter, hackade
 - 1 stycken uppvispat ägg Senapskräm
 - 50 gram färskost
 - 2 teskedar grovkornig senap Topping
 - 6 skivor lufttorkad skinka
 - skivad rödlök Ugn: 225°
 
Gör så här
1
Rulla ut smördegen. Fördela ost, persilja och nötter jämnt ovanpå.
2
Rulla ihop smördegen från kortsidan. Pensla skarven med ägg. Skär i ca 1 cm breda skivor. Fördela i en långpanna med bakplåtspapper.
3
Grädda strax under ugnens mitt i 8–10 minuter. Låt svalna på galler.
4
Senapskräm: Blanda färskost och senap.
5
Topping: Toppa med skinka, lök och en klick senapskräm.











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






