Oavsett om du föredrar saffran, pepparkaka, citrus eller lingon finns här efterrätterna som sätter guldkant på julens festligheter.
Pepparkakspannacotta med kanderade hasselnötter

Ljuvlig pepparkakspannacotta med ett täcke av kanderade nötter och granatäpple.
Recept: Pepparkakspannacotta med kanderade hasselnötter
Fruktsallad med saffranskräm

Syrlig fruktsallad toppad med len saffranskräm med vit choklad. Det går fint att göra desserten dagen före servering.
Recept: Fruktsallad med saffranskräm
Ris à la Malta i glas

Är du ute i sista minuten kan färdig risgrynsgröt vara en räddare i nöden! Vår ris à la Malta serveras i glas och toppas med hallonkompott och en god nötcrunch.
Recept: Ris à la Malta i glas
Mjölkchokladmousse med marinerade clementiner

Clementinklyftorna marineras i vitt vin och juliga kryddor och får sedan gott sällskap av en underbart len mjölkchokladmousse.
Recept: Mjölkchokladmousse med marinerade clementiner
Saffranspannacotta med apelsin

Saffranspannacottan serveras i vackra glas och tål att göras en dag i förväg. Smidigt och enkelt!
Recept: Saffranspannacotta med apelsin
Clementinpannacotta med karamelliserad mandel

Len och läckert sötsyrlig pannacotta med smak av clementin och vanilj. På toppen lägger vi karamelliserad mandel som tillför både crunch och god nötsmak.
Recept: Clementinpannacotta med karamelliserad mandel
Cheesecake i glas med pepparkaka och lingon

Vi varvar fluffig färskostkräm med läckert röda lingon och söta pepparkakor. Det blir precis så gott som det låter!
Recept: Cheesecake i glas med pepparkaka och lingon