Du behöver
- 4 deciliter mandelmjöl
 - 4 äggvitor
 - 4 matskedar sockerersättning Kräm
 - 0.75 deciliter vispgrädde
 - 100 gram mörk choklad, hackad
 - 2 teskedar sockerersättning
 - 1 kryddmått vaniljpulver Garnering
 - 100 gram mörk choklad
 - Kokos
 
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mandelmjöl, äggvita och sockerersättning.
Klicka ut 44 kakor på en plåt med bakpapper.
Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Låt svalna på plåten.
Kräm: Koka upp grädden och ta den av värmen. Lägg i hackad choklad, sockerersättning och vaniljpulver. Rör om tills chokladen har smält. Låt krämen stelna.
Lägg ihop kakorna med kräm emellan.
Garnering: Smält chokladen över vattenbad. Doppa kakornas snittyta först i choklad, sedan i kokos. Låt stelna.

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







