Skicka in ditt allra bästa recept!

Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.

Mejla favoriten@icakuriren.se Skriv ”Läsarfavoriten”, Icakuriren, 205 07 Malmö. Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.

Vinn vacker duk!

Publicerade recept får en vacker blå/vit duk i paisley-mönster, värde 300 kr.

Du behöver

  • 500 g kassler
  • 2 msk smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl smakrik riven ost
  • 1 dl hackad persilja
  • 150 g körsbärstomater
  • peppar

Gör så här

1
Sätt ugnen på 200 grader.
2
Skiva och stek kasslern i smör. Lägg över i en form.
3
Blanda grädde, ost och persilja och krydda med peppar och häll över kasslern. Lägg på delade tomater och gratinera i 20 minuter.