Du behöver

  • 3 dl couscous eller bulgur
  • 1 st rödlök liten
  • 1 st gurka
  • 1 st cocktailtomater 250 g
  • 1 st paprika gul eller röd
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 3 msk rödvinsvinäger eller citronsaft
  • 3 msk olivolja
  • 14 st oliver
  • 1 st kruka mynta eller basilika
  • 1 bitar fetaost (ca 100 g)
  • 4 st kycklingklubbor färdiggrillade

Gör så här

1
Tillaga grynen enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.

2
Skala och hacka löken. Skär gurkan i bitar. Dela tomaterna. Dela, kärna ur och skär paprikan i små bitar.

3
Blanda lök, salt, peppar, vinäger och olja i en stor skål. Vänd ner grönsakerna, oliverna och myntan och låt marinera medan grynen svalnar. Vänd ner grynen och smula över fetaosten precis innan serveringen. Servera med kycklingen.