Du behöver
- 4 st isterband
 - smör
 - 1 dl pumpakärnor
 - salt
 - 1 st broccoli (200 g)
 - 1 st blomkålshuvud (300 g)
 - 1 st morot (200 g)
 - 2 st paprika (350 g)
 - 1 st rödlök
 - 2 msk rapsolja
 - 2 msk japansk soja
 - 2 msk dijonsenap grovkornig. eller skånsk senap
 
Gör så här
1
                Snitta skinnet på isterbanden och stek dem i smör. Efterstek i ugnen 175 grader i 10 minuter.
            
2
                Rosta pumpakärnorna i torr het stekpanna, salta.
            
3
                Ansa, skala, skär, skiva och plocka grönsakerna till bitar. Hetta upp en stor wok- eller stekpanna med olja. Woka grönsakerna i 3–4 minuter, rör i soja och senap. Smaka eventuellt av med lite salt och strö över pumpakärnorna.
            
4
                Servera med isterbanden.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde: kcal 501, fett 28 g, kolhydrater 31 g, fibrer 8 g