Du behöver
- 1 stor gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 bit rotselleri (300 g)
- 1/2 zucchini
- 2 msk neutral rapsolja
- 2 msk röd currypasta
- 400 ml kokosmjölk
- 1/2–1 dl vatten
- 400 g vit fiskfilé
- Till servering
- kokt jasminris
- färsk koriander
Gör så här
1
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och skär rotsellerin i cirka 1?x?1 centimeters tärningar. Skär zucchinin i lika stora bitar.
2
Fräs alla grönsaker i olja i en rymlig gryta utan att det får färg. Tillsätt currypasta och vänd runt väl.
3
Häll på kokosmjölk och vatten. Låt koka under lock på svag värme i 3–4 minuter tills rotsellerin känns mjuk, men spänstig.
4
Skär fisken i jämnstora bitar. Tillsätt den och låt sjuda i 2–3 minuter tills fisken är genomkokt. Servera med ris och koriander.