Du behöver

  • 1 stor gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 bit rotselleri (300 g)
  • 1/2 zucchini
  • 2 msk neutral rapsolja
  • 2 msk röd currypasta
  • 400 ml kokosmjölk
  • 1/2–1 dl vatten
  • 400 g vit fiskfilé
  • Till servering
  • kokt jasminris
  • färsk koriander

Gör så här

1
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och skär rotsellerin i cirka 1?x?1 centimeters tärningar. Skär zucchinin i lika stora bitar.

2
Fräs alla grönsaker i olja i en rymlig gryta utan att det får färg. Tillsätt currypasta och vänd runt väl.

3
Häll på kokosmjölk och vatten. Låt koka under lock på svag värme i 3–4 minuter tills rotsellerin känns mjuk, men spänstig.

4
Skär fisken i jämnstora bitar. Tillsätt den och låt sjuda i 2–3 minuter tills fisken är genomkokt. Servera med ris och koriander.