Du behöver
- 500 g salsiccia (helst rå)
- 1 tsk olivolja
- 2.5 st vitlöksklyftor hackade
- 2 msk olivolja
- 4.5 st tomater tärnade
- 150 g haricots verts i bitar
- 2 st burkar stora vita bönor
- 1 st färsk lök strimlad
- basilika hackade
- salt och nymalen svartpeppar
Gör så här
1
                Bryn korven i lite olivolja. Efterstek i ugnen, 175 grader i 20 minuter om du använder rå salsiccia.
            
2
                Fräs vitlöken i olivoljan utan att den tar färg. Lägg i tomater och haricots verts och fräs i ytterligare 3–4 minuter.
            
3
                Låt bönorna rinna av och skölj dem väl i kallt vatten. Blanda dem i tomatröran, tillsammans med lök och basilika, smaka av med salt och svartpeppar. Låt det hela bli varmt och servera till salsiccian.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            








Näringsvärde: Kcal 517, fett 29 g, kolhydrater 23 g, fibrer 16 g