Du behöver
- 10–12 (färsk)potatisar
- vatten, salt
- 1 salladshuvud
- 200 g ätfärdiga
- kidneybönor
- 10 rädisor
- 1 msk olivolja
- 1 dl mager yoghurt
- 1 dl söt, grov senap
- rivet skal av 1 citron
- 300 g halloumiost
- (färsk) timjan
Gör så här
1
                Koka sköljd potatis, gärna med skal kvar, mjuk i saltat vatten, låt rinna av ordentligt. Skiva.
            
2
                Skölj och skaka av salladen, skölj igenom bönorna. Fördela sallad, potatis och bönor på tallrikar. Skölj rädisorna, blanka dem med oljiga händer. Skiva och lägg på tallrikarna.
            
3
                Blanda yoghurt med senap och citronrasp. Klicka upp i portionskoppar.
            
4
                Stek eller grilla oljade skivor av halloumi med repade timjanblad till fin färg.
            
5
                Servera bums, ovanpå salladen.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            







Näringsvärde: Kcal 425, fett 17 g , kolhydrater 41 g och fibrer 7 g