Du behöver
- Kronfågel kycklinglårfiléer, 450 g
 - 16 gröna sparris
 - 1 tsk soja
 - 1 tsk paprikapulver
 - 2 dl crème fraiche
 - Salt och peppar
 - 1 citron
 
Gör så här
1
                Sätt ugnen på 225°C. Krydda lårfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Rulla in två sparrisar i varje kycklinglårfilé och lägg på smort ugnsfast fat. Pensla med soja. Stek i ugn ca 15 minuter. Rör samman såsen av crème fraich och 2 msk citronsaft och lite rivet citronskal. Servera kycklingen på en bädd av ris.
            
2
3
                Smaklig måltid!
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







