Du behöver
- 600 g torskfilé tinad eller färsk (miljömärkt)
 - 2 dl färskost neutral, mager
 - 0.75 tsk salt
 - 1 st kajennpeppar dutt
 - 2 msk hackad gräslök
 - 2 msk dragon hackad färsk
 - 0.5 st citron rivet skal av
 - 1 kg kokpotatis
 - 1 msk smör
 - 1.5 dl lättmjölk
 - 1 tsk salt
 - 2 krm svartpeppar nymald
 - 300 g ärter frysta
 
Gör så här
1
                1 Värm ugnen till 200 grader. Lägg filéerna åtskilda på bakplåtspapper i ugnsform. Rör samman osten med salt, peppar, örter och citronzest. Bred över fiskfiléerna. Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter.
            
2
                2 Skala och mjukkoka potatisen. Slå av vattnet, mosa i smör, lite mjölk i sänder och smaksätt till lagom konsistens med elvispen på lägsta varv.
            
3
                3 Värm ärterna efter påsens beskrivning.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde:
Kcal 445 , Fett 12 g , Kolhydrater 40 g , Fibrer 5 g