Du behöver
- 1 st salladslök (ca 8 stycken)
 - 250 g broccoli
 - 1 st förp silkestofu ca 350 gram
 - 350 g äggnudlar
 - 1 msk rapsolja
 - marinad
 - 0.75 dl japansk soja
 - 1 st lime saften av
 - 2 msk rapsolja
 - 2 msk ingefära riven
 - 1 st vitlöksklyfta riven
 - chili finhackad
 
Gör så här
1
                1 Skär löken i breda bitar. Plocka broccolin i små buketter och skär stjälken tunt. Skär tofun i bitar.
            
2
                2 Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen, lägg i broccolin sista minuten ungefär. Häll av i durkslag och skölj i kallt vatten.
            
3
                3 Rör ihop marinaden. Hetta upp en panna med oljan. Fräs salladslöken i cirka en minut under omrörning.
            
4
                4 Tillsätt nudlar med broccoli och låt det bli riktigt varmt under omrörning. Vänd ner tofu och marinad och låt den bli varm igen. Servera direkt.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde:
Kcal 545, Fett 20 g, Kolhydrater 65 g, Fibrer 8 g