Du behöver
- 1 kg färskpotatis
 - 2 tsk salt
 - dillkvistar
 - 4 st ägg
 - 1 st knippe rädisor
 - 1 tsk solrosolja
 - 2 st burkar hela matjesfiléer
 - 100 g stenbitsrom
 - 1 dl minicreme fraiche eller dylikt
 - 0.5 st gräslök knippa
 - 4 skiva tunnbröd (hårt)
 
Gör så här
1
                1 Skrubba potatisen och koka den med salt och dillkvistar i vattnet. Koka äggen utan lock 10 minuter. Spola i kallt vatten, skala och halvera.
            
2
                2 Ansa bort blad och rottrådar från rädisorna, skölj och låt rinna av. Ta någon tesked neutral matolja mellan händerna och vänd om bland rädisorna om du vill ha dem blanka.
            
3
                3 Öppna sillburkarna och låt filéerna rinna av. Blanda stenbitsrommen med creme fraiche och finklippt gräslök. Smaka av med salt och peppar. Servera allt med tunnbröd att bryta till.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







