Du behöver
- 300 g utskuren biff
 - grillolja
 - 1/2 honungsmelon
 - Sesamdip:
 - 1 msk flytande honung
 - 1 msk hett vatten
 - 1 msk soja
 - 1 msk sesamolja
 - 1 msk torrostade sesamfrön
 
Gör så här
1
                Skär biffen i tunna, smala skivor. Vecka in dem på blötlagda träspett, bara en munsbit på varje spett. Pensla med grillolja.
            
2
                Rensa bort melonkärnorna. Rör ut honungen med vattnet i en liten skål. Blanda ner soja, sesamolja och sesamfrön. Häll såsen i melonens kärnhus.
            
3
                Grilla spetten 1 minut på varje sida. Köttet ska vara rosa inuti. Doppa spetten i såsen.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Receptet är hämtat från Icakurirens grillspecial. För fler grillrecept klicka på länkarna nedan.