Du behöver

  • 300 g utskuren biff
  • grillolja
  • 1/2 honungsmelon
  • Sesamdip:
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk hett vatten
  • 1 msk soja
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk torrostade sesamfrön

Gör så här

1
Skär biffen i tunna, smala skivor. Vecka in dem på blötlagda träspett, bara en munsbit på varje spett. Pensla med grillolja.

2
Rensa bort melonkärnorna. Rör ut honungen med vattnet i en liten skål. Blanda ner soja, sesamolja och sesamfrön. Häll såsen i melonens kärnhus.

3
Grilla spetten 1 minut på varje sida. Köttet ska vara rosa inuti. Doppa spetten i såsen.


Kommentar:
Receptet är hämtat från Icakurirens grillspecial. För fler grillrecept klicka på länkarna nedan.