Du behöver
- 4 prt pasta
 - 3 dl gröna ärter (djupfrysta)
 - 1.5 dl Parmesan riven
 - 1 dl cashewnötter naturella
 - 2 msk olivolja
 - 25 g smör
 - 1 st citron
 - 1 kruka mynta
 - 1 st citron i klyftor
 
Gör så här
1
                1. Koka upp rejält med välsaltat vatten till pastan i en stor kastrull, och ytterligare vatten till ärtorna
            
2
                i en lite mindre kastrull.
            
3
                2. Ta fram din matberedare. Riv parmesanen.
            
4
                3. När vattnet kokar i de båda kastrullerna, häv i pastan respektive ärtorna. Koka ärtorna en halv minut, slå bort vattnet och mixa genast varma ärtor, parmesan och cashewnötter till slät pesto tillsammans med en skvätt olivolja.
            
5
                4. Dressa den nykokta pastan med smält smör, servera med pesto, mynta och citron att pressa över.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Näringsvärde:
Kcal 522
Fett 20 g
Kolhydrater 61 g
Fibrer 8 g