Du behöver

  • 500 g biff utskuren i tunna skivor
  • matolja till stekning
  • salt och peppar
  • 1 st gul lök skivad
  • 1 st rödlök skivad
  • 2 st vitlöksklyftor skivade
  • 1/2 –1 st chili skivad
  • 0.5 msk ingefära riven
  • 1 dl japansk soja
  • 11 st cocktailtomater delade
  • 3 st salladslökar strimlade
  • jasminris till servering

Gör så här

1
Dela köttskivorna på längden till breda strimlor. Stek dem i het panna med olja, salta och peppra, lägg upp på fat.

2
Sänk värmen något, häll lite ny olja i stekpannan och fräs löksorterna (ej salladslök) och chilin i några minuter. Tillsätt ingefära och soja, låt koka upp. Vänd ner kött, tomater och salladslök. Låt det bli riktigt varmt och servera med nykokt jasminris.