Du behöver

  • 300 g savoykål, strimlad
  • 1 gul lök, finhackad
  • smör
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • salt
  • svartpeppar
  • 400–500 g kycklingbröst, skuret i tunna skivor
  • olja
  • Till päronhalvorna:
  • 2 päron, halverade
  • farinsocker
  • Tillbehör:
  • sallad

Gör så här

1
1 Fräs kål och lök. Tillsätt grädden och låt allt småputtra i cirka 10 minuter medan grädden kokar in i

2
kålen. Salta och peppra.

3

4
2 Stek de saltade och pepprade kycklingskivorna.

5

6
3 Halvera päronen. Strö farinsocker över snitten. Vänd ner snitten och bryn i het stekpanna i lite smör.

7

8
4 Lägg upp av allt och servera med sallad.