Du behöver

  • 1 paket (350 g) strimlat kycklingkött
  • 2 msk (solros)olja
  • 1 påse (650 g) wokgrönsaker med couscous (Findus)
  • 1 bit (3 cm) färsk ingefära
  • 1 citrongräs
  • eller rivet skal av
  • 1 citron
  • 2 dl grekisk eller turkisk yoghurt
  • 1/2 krm saffran
  • 1 krm salt

Gör så här

1
1 Woka kycklingköttet tills det precis är genomstekt i 1 matsked av oljan. Lägg det på en tallrik.

2
2 Häll fryst wokblandning direkt i het wokpanna med resten av oljan. Pressa ner ingefära med en vitlökspress och lägg i tunnskivat (bara tjocka delen) citrongräs. Vänd under wokningen, blandningen bränns lätt. Blanda ner kycklingköttet på slutet.

3
3 Rör upp yoghurten och smaksätt med saffran som stötts med salt i mortel.