Du behöver
- 1 paket (350 g) strimlat kycklingkött
- 2 msk (solros)olja
- 1 påse (650 g) wokgrönsaker med couscous (Findus)
- 1 bit (3 cm) färsk ingefära
- 1 citrongräs
- eller rivet skal av
- 1 citron
- 2 dl grekisk eller turkisk yoghurt
- 1/2 krm saffran
- 1 krm salt
Gör så här
1
1 Woka kycklingköttet tills det precis är genomstekt i 1 matsked av oljan. Lägg det på en tallrik.
2
2 Häll fryst wokblandning direkt i het wokpanna med resten av oljan. Pressa ner ingefära med en vitlökspress och lägg i tunnskivat (bara tjocka delen) citrongräs. Vänd under wokningen, blandningen bränns lätt. Blanda ner kycklingköttet på slutet.
3
3 Rör upp yoghurten och smaksätt med saffran som stötts med salt i mortel.