Du behöver

  • 4 (ca 400 g) kycklingfiléer
  • smör
  • 2 msk pesto
  • 2 msk riven parmesanost
  • 2 dl vatten
  • 1 buljongtärning (grönsak eller höns)
  • 2 dl couscous
  • 2 schalottenlökar, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 12 färska champinjoner, grovt hackade
  • 2 tomater, i bitar
  • 2 dl kidneybönor från burk, sköljda
  • rucolasallad
  • 1 limefrukt, saften av

Gör så här

1
Lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Klicka peston och strö osten över. Grädda i 225 graders ugnsvärme i 20 minuter. Koka vatten och buljongtärning. Häll över couscousen. Låt svälla.

2
Stek lök, svamp och tomater i smör. Tillsätt bönorna, couscousen och rucolan. Lägg upp kycklingfiléerna. Fördela pestospadet över couscousen och droppa lime över.