Du behöver
- 4 (ca 400 g) kycklingfiléer
- smör
- 2 msk pesto
- 2 msk riven parmesanost
- 2 dl vatten
- 1 buljongtärning (grönsak eller höns)
- 2 dl couscous
- 2 schalottenlökar, hackade
- 2 vitlöksklyftor, hackade
- 12 färska champinjoner, grovt hackade
- 2 tomater, i bitar
- 2 dl kidneybönor från burk, sköljda
- rucolasallad
- 1 limefrukt, saften av
Gör så här
1
Lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Klicka peston och strö osten över. Grädda i 225 graders ugnsvärme i 20 minuter. Koka vatten och buljongtärning. Häll över couscousen. Låt svälla.
2
Stek lök, svamp och tomater i smör. Tillsätt bönorna, couscousen och rucolan. Lägg upp kycklingfiléerna. Fördela pestospadet över couscousen och droppa lime över.