Du behöver

  • 300 g laxfilé
  • 1/2 squash, ca 250 g
  • 1 liten bit purjo
  • några småtomater
  • olivolja eller annan olja
  • 1-2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Fetaostcrème:
  • 50 g fetaost
  • 1 dl matlagningsyoghurt

Gör så här

1
Skär laxen i stora tärningar. Dela squashen på längden i två halvor och skiva den. Strimla purjolöken och halvera tomaterna. Fräs hastigt (eller woka) lax, squash och purjo tillsammans i lite olja i en stekpanna.

2
Rör hela tiden och titta efter när laxbitarna blivit ljusa helt igenom, då är det klart. Laxen brukar bli genomstekt på fem minuter och grönsakerna kan gärna vara lite krispiga.

3
Rör samman fetaost med yoghurt. Servera laxwoken med pasta och fetostcrèmen.


Kommentar:
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.