Du behöver

  • 1 pkt fullkornsris med kort koktid
  • 400 g kycklingfilé helst lårfilé
  • salladslökar cirka 10
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk currypasta röd
  • 1 st kokosmjölk burk light
  • 2 tsk fisksås thailändsk
  • 1 st koriander knippa färsk
  • grönsallad
  • 100 g vitkål

Gör så här

1
1 Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Dela kycklingen i bitar och hacka löken grovt.

2
2 Stek kycklingbitarna i olja. Tillsätt currypasta och kokosmjölk och hälften av löken. Koka upp och låt puttra i 3 minuter. Tillsätt fisksås och rör om.

3
3 Strö till sist ner resten av löken och grovt hackad koriander. Servera kycklingen med ris och grönsallad med strimlad vitkål i.