Du behöver
- 4 port couscous
- 1 tärning buljong
- 250 g ätfärdiga brytbönor
- 250 g kokta kidneybönor
- 2 hyvlade morötter
- 400 g falukorv
- 2 rödlökar
- 1/2 msk (oliv)olja
- 1 msk senap
- 1 msk honung
- 1/2 msk hett vatten
- 1/2 msk olja
- 1 citron
- flingsalt, vitpeppar
- timjan
Gör så här
1
1 Koka couscousen med buljongtärningen. Lägg sköljda, avrunna bönor och hyvlade morötter ovanpå så de blir varma.
2
2 Dela och skiva korven och fräs den och klyftad rödlök i olja på medelvärme cirka 5 minuter.
3
3 Rör samman en dressing av senap, flytande honung, vatten, olja och rivet skal och saft av citron. Smaksätt med salt och peppar.
4
4 Vänd varsamt ihop couscous, morötter och bönor med korv och lök, pynta med timjan. Droppa överdressing.