Du behöver

  • 4 port couscous
  • 1 tärning buljong
  • 250 g ätfärdiga brytbönor
  • 250 g kokta kidneybönor
  • 2 hyvlade morötter
  • 400 g falukorv
  • 2 rödlökar
  • 1/2 msk (oliv)olja
  • 1 msk senap
  • 1 msk honung
  • 1/2 msk hett vatten
  • 1/2 msk olja
  • 1 citron
  • flingsalt, vitpeppar
  • timjan

Gör så här

1
1 Koka couscousen med buljongtärningen. Lägg sköljda, avrunna bönor och hyvlade morötter ovanpå så de blir varma.

2
2 Dela och skiva korven och fräs den och klyftad rödlök i olja på medelvärme cirka 5 minuter.

3
3 Rör samman en dressing av senap, flytande honung, vatten, olja och rivet skal och saft av citron. Smaksätt med salt och peppar.

4
4 Vänd varsamt ihop couscous, morötter och bönor med korv och lök, pynta med timjan. Droppa överdressing.