Du behöver

  • 2 rejäla bröd
  • lättmargarin
  • 1 burk (185 g) tonfisk i vatten
  • 1/2 liten gul lök
  • 1 bit röd paprika
  • några basilikastjälkar
  • 1 msk kapris
  • blandad sallad
  • ca 40 g mager fetaost
  • pepparmix

Gör så här

1
Bred brödet med margarin. Välj glutenfritt bröd vid celiaki.

2
Låt tonfisken rinna av väl. Skala och skiva löken tunt. Strimla paprikan och grovhacka basilikan. Blanda tonfisk, lök, paprika, basilika och kapris.

3
Lägg en ordentlig salladsbädd på brödet. Lägg tonfisksalladen ovanpå och toppa med några skivor fetaost. Pudra över lite pepparmix.

4
Ät mackan tillsammans med tomat och en färsk frukt efter.


Kommentar:
Att servera till: tomater, färsk frukt.